Tarjoilut

Kesäkahvila Villikka

-avoinna teatteriesitysten ja muiden tapahtumien yhteydessä kesällä 2022!

Vähentääksemme jonottamista, suosittelemme väliaikatarjoiluiden varaamista ja lunastamista etukäteen. Voit varata tarjoilut etukäteen sähköpostilla toimisto@hahhah-ravintolapalvelut.fi , tai esityskaudella (2.6. alkaen) numerosta 050 5522 493. Varauksen yhteydessä annamme lisätietoja tarjoiluihin liittyen. Saman päivän esitykseen väliaikatarjoilutilaukset vain puhelimitse, tai paikan päällä ennen esitystä.

Maksu väliaikatarjoiluista on hoidettavissa etukäteen laskulla/ tilisiirrolla, tai paikan päällä kahvilaan ennen esitystä. Etukäteen varatut tarjoilut ja niihin liittyvät paikkavaraukset on myös hyvä varmistaa kahvilasta ennen esitystä.

Huomioittehan, että kahvilassa on vain rajallinen määrä istumapaikkoja, ja ne ovat väliajalla varattu etukäteen varauksen tehneille henkilöille ja ryhmille. Kahvilassa on lisäksi pystypöytiä väliaikatarjoiluita nauttiville. Katsomo ei ole anniskelualuetta.

Ryhmille räätälöimme ja toteutamme monenlaisia ruokaan ja juomaan liittyviä toiveita. Joko ennen esitystä, sen jälkeen tai ihan muuhun aikaan, kesäkuusta elokuun loppuun! Omat kesäjuhlat kenties?

Teatteriesitysten väliajalla tarjolla

Kahvipuffetti 7,50 € / hlö (ainoastaan etukäteen varanneille.)

Sisältää kahvia tai teetä ja kahta erilaista makeaa kahvileipää, jotka jokainen puffetin varannut ottaa itse. Myös gluteeniton ja laktoositon vaihtoehto.

Varaa ja lunasta kahvibuffetti etukäteen, niin pääset kahvittelemaan pienemmällä jonotuksella! Myös muut tarjoilut (mm. alkoholit) varattavissa noudettavaksi kahvipuffetin yhteydestä.

Kioskista

Ennen esitystä sekä väliajalla on kioskista saatavilla mm. kylmiä ja kuumia juomia ja pientä syötävää.

Hinnasto

Kahvi, tee, kaakao3,00 €
Limonadit, kivennäisvedet3,00-4,50 €
Olut III 0,3 l5,50 €
Siideri 0,3 l 7,50 €
Lonkero 0,3 l7,50 €
Valkoviini Piccolo 18,7 cl  9,50 €
Punaviini Piccolo 18,7 cl 9,50 €
Kuohuviini Piccolo 18,7 cl 12,00 €
Makeisia  1,00-5,00 €
Jäätelöitä    2,00-5,50 €

Tarjolla myös pieni valikoima muita alkoholeja.

Muut tarjoilut

Otathan yhteyttä toimisto@hahhah-ravintolapalvelut.fi, mikäli toivot ryhmällesi esim ruokailua ennen tai jälkeen esityksen!

Löydät Kesäkahvila villikan myös Instagramista!