Ohjelmisto 2022

TUHKIMO

Tervetuloa katsomaan rakastettua klassikkotarinaa kesällä 2022!

Tuhkimo on kokenut kovia ankarassa perheessä ilman omaa äitiään ja on kovin surullinen. Kun Tuhkimo jälleen kerran raataa kotitöitä, antaa hyvä haltijatar hänelle yllättävän lahjan. Taian voimalla Tuhkimon tie käy unen kaltaisiin näyttäviin tanssiaisiin. Haltijattaren taika raukeaa keskiyöllä, ja miten käykään, kun Tuhkimo kiirehtii linnasta kotiin. Hänen jälkeensä jää vain mystinen taikakenkä, jonka prinssi löytää. 

Esittäjinä Kangasalan Pikkuteatterin 7-13-vuotiaat lapset

Sopii kaiken ikäisille

Kesto: 1,5 tuntia väliajan kanssa

Käsikirjoitus ja ohjaus: Tanja Tomminen

ESITYKSET

To 30.6 klo 18 ensi-ilta

Pe 1.7    klo 15

La 2.7    klo 18

Su 3.7    klo 15

Ti 5.7    klo 18

Ke 6.7    klo 15

To 7.7    klo 18

Pe 8.7   klo 15

La 9.7   klo 18

Su 10.7 klo 15

Liput 10 € 

 

Osta liput tästä tai 45 minuuttia ennen näytöstä portilta.

Yleiset tiedustelut: 050 938 4951

pikkuteatteri.fi

KANGASALA FEST

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Kangasala Fest – Wine, Food & Music -tapahtuma kutsuu nauttimaan hyvästä ruoasta, juomasta ja musiikista Kangasalan kesäteatterin kauniiseen ympäristöön 15.16.7.2022. Tapahtuman keskiössä ovat hyvä ruoka, mielenkiintoiset juomat sekä rento tunnelma musiikin kera. Ruokaherkkuja lautaselle tapahtumassa loihtivat Tampereella toimivat Sasor Restaurant & Winebar sekä Sorella Dining & Cellar Club, joita vetää kangasalalainen yrittäjä Sari Sorri.

Tunnelmaa alueelle luovat mm. Suomen eturivin artistit Mamba, Ilta ja Mikko Harju. Lisää esiintyjäjulkistuksia on luvassa myöhemmin. Tapahtuman juontaa stand up -koomikko Jussi Simola.

Osta liput tästä 

Kahden päivän lippu 89€

Kahden päivän VIP -lippu 169€

Yhden päivän liput tulevat myyntiin keväällä 2022.

Viialan teatteri esittää: Nyt svengaillaan!

Nyt svengaillaan! on oikein laulun ja musiikin ilotulitus joka sopii kaikille mukavaksi kesäesitykseksi. Esitys sopii hyvin niin aktiivisille teatterikävijöille kuin myös muissa katsomoissa viihtyville.

Olemme vääntäneet kaasun täysille ja vyörytämme katsojien silmille yhdessä taidokkaasti laulavien näyttelijöiden kanssa vauhdikkaan Nyt svengaillaan -kesäilottelun.

Leirintäalue telttoineen ja karavaanareineen jossakin päin Suomea – ja joukko värikkäitä hahmoja, jotka kohtaavat toisensa yhden viikonlopun aikana.

Luvassa on roppakaupalla tuttuja hittejä, hengästyttävää menoa ja haikeaa tunnelmointia Viialan teatterin tämän kesän kesäilottelun parissa.

Saunomisen ja vaunuilun lomassa sattuu ja tapahtuu yhtä sun toista odottamatonta. Yksi asia on kuitenkin varma: tänä viikonloppuna svengaillaan!

Viialan teatterin näyttelijät Mariia Herckman, Anne Myllymäki, Teemu Polakovski, Tiina Räsänen, Anniina Tapioharju, Jukka Peräkivi, Manta Nieminen ja Hanna Koppanen nousevat kesäteatterin lavalle  Nyt svengaillaan! -kesäilottelun tähtinä

ESITYKSET

ke 20.7.2022 klo 19

pe 22.7.2022 klo 19

LIPUT

Ennakoon ostettuna 23,00 euroa

Portilta ostettuna 25,00 euroa

Katso ryhmähinnat esityksen internetsivuilta: www.nytsvengaillaan.com

Osta liput täältä:

20.7.2022 klo 19

22.7.2022 klo 19

HUVISEURAT STAND UP

21.7.2022 klo 19

Stand up -koomikot Heli Sutela, Anders Helenius ja Antti Haapala pakkaavat kesällä huumoriheinähattunsa ja komediapicnic-vilttinsä samaan kesäkiesiin ja lähtevät naurattamaan Suomea Huviseurat -kiertueelle.

Luvassa on puolitoistatuntinen show kolmelta kokeneelta stand up -komiikan mestarilta, jotka takaavat yleisölle kesän hauskimmat illat. K18. Tuotanto: Komediatalo
Tapahtumassa on väliaika.

Osta liput tästä

Kesäteatterin keikkakesä 2022:

RESSU REDFORD

23.7.2022 klo 19

Karismaattinen Ressu Redford hurmaa Kangasalan Kesäteatterilla heinäkuussa!

Ressu Redford teki paluun soolomusiikin pariin vuoden 2019 alussa. Artistin kaikkien aikojen tunnetuimpiin kappaleisiin lukeutuvat muun muassa klassikkohitit Älä mee, Kuka on se oikea ja Kuusi kuuta & Saturnuksen renkaat. Yleisö on löytänyt myös uudet kappaleet: Viimeinen päivä -single on ylittänyt kuunteluillaan kultarajan ja samaa rajapyykkiä reilulla 1,5 miljoonalla kuuntelukerralla lähenee myös viime keväänä julkaistu kesäbiisi Corolla. Edellisellä Vain Elämää -kaudella hurmannut Ressu Redford julkaisi helmikuussa uuden singlen Pieni askel.

Liput: peruslippu 25€, eläkeläinen, opiskelija 22€

Osta liput tästä

KUNNOLLA KATETTU

edustaa tyypillistä brittiläistä farssikomediaa. Sen hulvattomien käänteiden suolaa ovat väärinkäsitykset ja absurdit tilanteet, jotka eskaloituvat loppua kohden mitä hullummaksi, ratkiriemukkaaksi vyyhdeksi. Näytelmä on alun perin TV- ja elokuvakäsikirjoittaja Dave Freemanin (1922-2005) käsialaa, ja tunnetaan englanniksi nimillä Dummy Run ja Kindly Keep it Covered.  Esityksen ohjaaja Anu Hälvä on kääntänyt ja sovittanut näytelmän uudelleen, ja antanut sille myös uuden suomenkielisen nimen. Nimi Kunnolla katettu viittaa sekä tapahtumapaikkana toimivaan fitnessklubiin, että erinäisiin hämäriin vakuutusasioihin, joilla on komediassa merkittävä rooli.  Kangasalla se voi toki viitata myös upouuteen, kunnolla katettuun katsomoon!

Näytelmän toisessa miespääosassa vierailee kangasalalainen Timo Saari.

ESITYKSET: 

ke 27.7. klo 18

to 28.7. klo 18

pe 29.7. klo 18

la 30.7. klo 14 ja 18

Osta liput tästä

peruslippu 22 € / eläkeläiset, ryhmät, työttömät 20 € / Lapset alle 12 v 10 € (sis. alv 10 % )

KAUNIS VEERA

Tervahöyry Prinsessa Armada seilaa jälleen romanttisissa tunnelmissa kesällä 2022! Perinteinen Balladi Saimaalta ”pienillä” twisteillä ja upeilla lauluilla höystettynä, ammattilaulajien esittämänä versiona. 

Suuren yleisösuosion saanut esitys vierailee toiveuusintana uudelleen Kangasalla. 

HUOM. Vain kaksi esitystä:  

SU 31.7. klo 14.00 ja 18.00

Osta liput tästä

Peruslippu 25 € / eläkeläiset, ryhmät -10 % / Lapset alle 12 v 10 € (sis. alv 10 % )

Kangasalan Kesäteatterissa 2.-4.7. ja 13.-15.8.2021. Nimiroolissa kauniina Veerana nähdään upea Emilia Vesalainen-Pellas. Muissa rooleissa ovat vuoden 2016 Tangokuningas, samettiääninen Marco Lundberg, Anu Hälvä, Riku Pelo, Topi Lehtomäki, Olli Tuovinen sekä Anne Korpelainen.

VIIDESTOISTA YÖ -MUSIKAALI ensi-ilta 5.8. klo 18

Kangasalan kesäteatterissa uusi musikaali Juice Leskisestä! Juicea on pidetty suomalaisen rock-musiikin isähahmona ja Manserockin luojana. Hän oli nerokas laulaja ja lauluntekijä, sanoittaja ja kirjailija. Hän on laulanut itsensä omintakeisilla kappaleillaan kaikkien suomalaisten sydämiin. Hän oli mestarillinen riimittelijä, yhteiskuntakriitikko ja inhimillisyyden puolesta puhuja. Hänen lauluissaan on myös paljon huumoria ja ne kertovat usein rakkaudesta. Juicea esittää upea artisti ja muusikko Matti Mikkonen alias Matthau Mikojan, manserockari jo toisessa sukupolvessa.

Musikaalissa tehdään huikea aikamatka Juicen ja hänen ystäviensä maailmaan. Juicen suurimpien klassikoiden lisäksi kuulemme Mikko Alatalon tuotantoa, Manserockin parhaita paloja, unohtamatta Tuuliajolla risteilyn hulvattomia yhtyeitä. Musikaalissa kuullaan mm. kappaleet: Viidestoista yö,  Syksyn Sävel, Marilyn, Mä maalaispoika oon, Hän hymyilee kuin lapsi, Kaksoiselämää, Musta aurinko nousee,  Aamu alkaa A:lla, ja monia muita. 

Tervetuloa nauttimaan, pöytä on katettu suomalaisen rockin parhailla antimilla!

ESITYKSET:

Pe 5.8. klo 18 (ensi-ilta)
La 6.8. klo 15
To 11.8. klo 18
Pe 12.8. klo 18
La 13.8. klo 15

Esityksen kesto: 2 tuntia ja 40 minuuttia

Osta liput tästä

Ryhmämyynti ja muut kyselyt: myynti@musiikkiteatteri.fi 044 3466 713 (ma-ke klo 10-15)

Kesäteatterin keikkakesä 2022:

LAULA KANSSAIN -YHTEISLAULUMATINEA

19.8. klo 18

Laula kanssain on tunnin mittainen yhteislaulumatinea jossa lauletaan lauluvihkosta kaiken kansan tuntemia ja rakastamia ikivihreitä sävelmiä aina Kotkan ruususta Dingon hitteihin.

Laulattajana ja seremoniamestarina toimii TV:stäkin tuttu kapellimestari/pianisti JARI PUHAKKA ( mm. Bumtsibum ja Tuttu Juttu-Show)

Vapaa pääsy! Lauluvihko 10 €

KANGASALA FOLK

SU 21.8.2022

Kangasalan Pelimannit ry järjestää koko perheen tapahtuman, jossa kaikki Kangasalankansanmusiikin harrastajat esittävät laajasti osaamistaan. He pääsevät Kangasala Folk -tapahtumassa myös verkostoitumaan ammattilaisten kanssa ja kuulemaan taitavia ammattilaisia. Kangasalan pelimanneille tämä on myös mahtava koulutustapahtuma. Tapahtuma auttaakansanmusiikin harrastamisen säilymistä ja kasvamista Kangasalla.

Lavalla nähdään KangasalanBalladipelimannit, joka viettää 50-vuotisjuhliaan, Kaustisella vuoden2020 yhtye -palkinnon saanut Kangasalan Pikkupelimannit. Tähtärit ja Viuselit jotka ovat Kangasalan Pikkupelimanneista alkunsa saaneita yhtyeitä, sekä Mestari ja kisällit, jossamestaripelimanni Leenamaija Raukola soittaa kangasalalaisia perinnesävelmiä.

Esiintyjiä kotimaan huipulta:

Konsertin pääesiintyjä on Enkel, herkkä ja hersyvä naispelimanniyhtye. ENKELissä yhdistyvät luovahulluttelu ja syvä kunnioitus perinnettä kohtaan.

Tero Pajunen on kotimaisen folkin valovoimainen laulaja-lauluntekijä, jonka hatusta tipahteleelauluja kaikille vauvasta vaariin.

Luomuduo on valtakunnallisesti palkittu viulu-kitara -pari, joka soittaa uutta ja vanhaakansanmusiikkia. Olli Sippola (viulu) ja Sakari Keipi (kitara) tunnetaan virtuoottisesta yhteissoitosta. Olli Sippola on aloittanut Kangasalan Pikkupelimanneissa ja edennyt siitä musiikin maisteriksikotimaisen kansanmusiikin huipulle.