Ohjelmisto 2022

VIIDESTOISTA YÖ -MUSIKAALI ensi-ilta 5.8. klo 18

Kangasalan kesäteatterissa uusi musikaali Juice Leskisestä! Juicea on pidetty suomalaisen rock-musiikin isähahmona ja Manserockin luojana. Hän oli nerokas laulaja ja lauluntekijä, sanoittaja ja kirjailija. Hän on laulanut itsensä omintakeisilla kappaleillaan kaikkien suomalaisten sydämiin. Hän oli mestarillinen riimittelijä, yhteiskuntakriitikko ja inhimillisyyden puolesta puhuja. Hänen lauluissaan on myös paljon huumoria ja ne kertovat usein rakkaudesta. Juicea esittää upea artisti ja muusikko Matti Mikkonen alias Matthau Mikojan, manserockari jo toisessa sukupolvessa.

Musikaalissa tehdään huikea aikamatka Juicen ja hänen ystäviensä maailmaan. Juicen suurimpien klassikoiden lisäksi kuulemme Mikko Alatalon tuotantoa, Manserockin parhaita paloja, unohtamatta Tuuliajolla risteilyn hulvattomia yhtyeitä. Musikaalissa kuullaan mm. kappaleet: Viidestoista yö,  Syksyn Sävel, Marilyn, Mä maalaispoika oon, Hän hymyilee kuin lapsi, Kaksoiselämää, Musta aurinko nousee,  Aamu alkaa A:lla, ja monia muita. 

Tervetuloa nauttimaan, pöytä on katettu suomalaisen rockin parhailla antimilla!

ESITYKSET:

Pe 5.8. klo 18 (ensi-ilta)
La 6.8. klo 15
To 11.8. klo 18 LOPPUUNMYYTY
Pe 12.8. klo 18
La 13.8. klo 15

Esityksen kesto: 2 tuntia ja 40 minuuttia

Osta liput tästä

Ryhmämyynti ja muut kyselyt: myynti@musiikkiteatteri.fi 044 3466 713 (ma-ke klo 10-15)

Kesäteatterin keikkakesä 2022:

LAULA KANSSAIN -YHTEISLAULUMATINEA

19.8. klo 18

Laula kanssain on tunnin mittainen yhteislaulumatinea jossa lauletaan lauluvihkosta kaiken kansan tuntemia ja rakastamia ikivihreitä sävelmiä aina Kotkan ruususta Dingon hitteihin.

Laulattajana ja seremoniamestarina toimii TV:stäkin tuttu kapellimestari/pianisti JARI PUHAKKA ( mm. Bumtsibum ja Tuttu Juttu-Show)

Vapaa pääsy!

KANGASALA FOLK

SU 21.8.2022 klo 14

Kangasalan Pelimannit ry järjestää koko perheen tapahtuman, jossa kaikki Kangasalan kansanmusiikin harrastajat esittävät laajasti osaamistaan. He pääsevät Kangasala Folk -tapahtumassa myös verkostoitumaan ammattilaisten kanssa ja kuulemaan taitavia ammattilaisia. Kangasalan pelimanneille tämä on myös mahtava koulutustapahtuma. Tapahtuma auttaa kansanmusiikin harrastamisen säilymistä ja kasvamista Kangasalla.

Lavalla nähdään Kangasalan Balladipelimannit, joka viettää 50-vuotisjuhliaan, Kaustisella vuoden 2020 yhtye -palkinnon saanut Kangasalan Pikkupelimannit. Tähtärit ja Viuselit jotka ovat Kangasalan Pikkupelimanneista alkunsa saaneita yhtyeitä, sekä Mestari ja kisällit, jossa mestaripelimanni Leenamaija Raukola soittaa kangasalalaisia perinnesävelmiä.

Esiintyjiä kotimaan huipulta:

Konsertin pääesiintyjä on Enkel, herkkä ja hersyvä naispelimanniyhtye. ENKELissä yhdistyvät luova hulluttelu ja syvä kunnioitus perinnettä kohtaan.

Tero Pajunen on kotimaisen folkin valovoimainen laulaja-lauluntekijä, jonka hatusta tipahtelee lauluja kaikille vauvasta vaariin.

Luomuduo on valtakunnallisesti palkittu viulu-kitara -pari, joka soittaa uutta ja vanhaa kansanmusiikkia. Olli Sippola (viulu) ja Sakari Keipi (kitara) tunnetaan virtuoottisesta yhteissoitosta. Olli Sippola on aloittanut Kangasalan Pikkupelimanneissa ja edennyt siitä musiikin maisteriksi kotimaisen kansanmusiikin huipulle.

Osta liput tästä

Peruslippu 25 € / Eläkeläiset, opiskelijat 15 € / Lapset alle 15 v. 10 € / Lapset alle 7 v. veloituksetta (sis. alv 10 %)