Ohjelmisto

Kangasalan kesäteatterin lavalla nähdään kesällä 2024 kaksi Suomen Musiikkiteatterin tuotantoa. Badding -musikaali Paratiisi keskittyy laulaja ja säveltäjä Rauli Badding Somerjoen (roolissa Erik Kraemer) elämään. Vanhanajan Hollywood-tunnelmaa henkivässä Muukalaisia yössä -musikaalissa puolestaan seurataan Frank Sinatran (Tommi Soidinmäki) ja Ava Gardnerin (Elisa Lairikko) myrskyisää rakkaussuhdetta.

Kesäkuun puolivälistä heinäkuun puoleen väliin yleisöä viihdyttää vuonna 1998 ensi-iltansa saanut ja lähes 50 maassa esitetty ranskalainen menestysfarssi Vaimoni Maurice. Rooleissa nähdään tv:stä tutut näyttelijät Pete Lattu, Teemu Lehtilä, Monica Lindeman, Inna Tähkänen, Sampsa Tuomala ja Sami Uotila. Näytelmän on ohjaa Esko Kovero ja tuottaa Kaurakangas Oy.

Kolmen produktion lisäksi Kangasalan kesäteatterilla pääsee jälleen viihtymään ruoan, juoman ja musiikin merkeissä, kun suuren suosion saavuttanut Kangasala Fest valloittaa kesäteatterin perjantaina ja lauantaina 12.–13.7. Vuonna 2022 ensimmäistä kertaa järjestetty Kangasala Fest on kangasalalaisen ravintoloitsija Sari Sorrin tuottama kaupunkifestivaali, joka on suunnattu heille, jotka haluavat nauttia festaritunnelman lisäksi hyvistä tarjoiluista luonnonkauniilla alueella.

Perjantaina 26.7. kesäteatterilla voi puolestaan viihtyä musiikin äärellä. Vuonna 2009 tangokuninkaaksi kruunatun ja viisi pitkäsoittoa julkaisseen Amadeus Lundbergin konsertti Kuin taivaisiin kutsuu kuulijansa suurten laulujen ja tunteiden äärelle.

Lue lisää

Badding -musikaali Paratiisi

Muukalaisia Yössä -musikaali

Vaimoni Maurice

Kangasala Fest 2024

Amadeus Lundberg – Kuin taivaisiin