Vaimoni Maurice

Kangasalan kesäteatterissa esitetään ensi kesänä ranskalainen menestysfarssi Vaimoni Maurice. Alun perin vuonna 1998 ensi-iltansa saanut näytelmä on esitetty lähes viidessäkymmenessä maassa, Suomessakin useassa eri teatterissa. Vaimoni Maurice on perinteinen farssi, jossa on yllättäviä käänteitä, erikoisia hahmoja ja nokkelaa sanailua.

Georges ja Marion ovat pariisilainen pariskunta, jonka suhde on kriisissä. Georgesin bisnekset eivät suju, kiire ja stressi painavat. Mutta todellinen syy on se, että Georgesilla on jo pitkään ollut suhde nuoren Catherinen kanssa. Ja nyt Georgesin peli näyttää olevan pelattu loppuun: Catherine on päättänyt paljastaa heidän suhteensa Marionille.

Silloin saapuu hyväntekeväisyysjärjestö Veljesavun Maurice ovelle kerätessään vaatelahjoituksia vähävaraisille. Hän haluaa noudattaa järjestönsä tunnuslausetta ”Sinun ongelmasi ovat jo meidän” ja tarjoaa auttavan kätensä. Kun asuntoon saapuu vielä muutama muu henkilö, kuten asunnonostajia sekä Catherinen kostonhimoinen poikaystävä, seuraa kiihtyvä tapahtumien ja sekaannusten sarja, jossa vaatteet vaihtavat omistajaansa ja ihmiset nimiään.

Rooleissa nähdään tv:stä tutut näyttelijät Pete Lattu, Teemu Lehtilä, Monica Lindeman, Inna Tähkänen, Sampsa Tuomala ja Sami Uotila. Näytelmän on ohjannut Esko Kovero ja tuottanut Kaurakangas Oy.

Lipunmyynti

www.vaimonimaurice.fi/